εικαστική φωτογραφία κομικ θεματική σε χριστουγεννιάτικο τοπίο, χιονισμένο σπίτι christmas camp 2021

Christmas Camp | ΟΑΚΑ

Το καλύτερο Christmas camp είναι στο ΟΑΚΑ. Μετά από τη μεγάλη επιτυχία του Summer Camp, οι δράσεις μας συνεχίζουν με Χριστουγεννιάτικη διάθεση !

Η ομάδα μας
Η ομάδα μας αποτελείται από απόφοιτους ΤΕΦΑΑ με πιστοποιήσεις πρώτων βοηθειών, αλλά και από εκπαιδευτικούς όπου αναλαμβάνουν κυρίως τα Junior τμήματα (4-7 χρονών).

Περίοδοι
Το Christmas Camp αποτελείται από 2 περιόδους(δύο βδομάδες) και μόνο τις καθημερινές, με τη 1η περίοδο να είναι στις 24/12 – 31/12  και τη 2η περίοδο 31/12 – 07/01.

Είμαστε ενθουσιασμένοι για το Χριστουγεννιάτικο Camp 2021 | ΟΑΚΑ

Και Θέλουμε να μοιραστούμε τον ενθουσιασμό μας μαζί σας! Ο σκοπός μας είναι τα παιδιά μέσα στα Χριστούγεννα να βιώσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων με δώρα, πολύ παιχνίδι και πολύ τραγούδι!

Εκμεταλευτείτε τώρα τη προσφορά, για εγγραφές μέχρι 30/11!!!

Έκπτωση 30% για εγγραφές μέχρι τις 30/11 και μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων της προσφοράς! Από 150 € μόνο 105 € ! Προλάβετε και κλείστε τη θέση σας τώρα!

Christmas DAY Camp ΟΑΚΑ | Νέα υπηρεσία!

Κατανοώντας τους απαιτητικούς ρυθμούς ζωής των γονιών, δημιουργήσαμε τη Christmas DAY Camp υπηρεσία, η οποία είναι καλύτερη λύση για τους γονείς.

  • Τι είναι η Christmas DAY Camp υπηρεσία μας;

Το Christmas DAY Camp του Πρωταθλητή είναι μια υπηρεσία που επιτρέπει στους γονείς να χαρίσουν μια αξέχαστη μέρα στο παιδί τους με πολλά παιχνίδια, πρωτόγνωρα αθλήματα και άλλα πολλές Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις.

  • Σε ποιους απευθύνεται;

Η συγκεκριμένη υπηρεσία μας απευθύνεται στους γονείς που χρειάζονται μια μέρα ξεκούρασης. Ανταποκρινόμαστε στη προτροπή σας και δημιουργήσαμε το  Christmas DAY Camp για να προγραμματίσετε τις μέρες σας με ασφάλεια και ξεγνοιασιά. Μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας, τις δουλειές σας να έχετε προσωπικό χρόνο χωρίς άγχος!! Ρωτήστε μας !

Δείτε το αναλυτικό Πρόγραμμα μας

Summer Camp 2022

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος | Κάνε το πρώτο Bήμα για το Christmas Camp στο ΟΑΚΑ !


Συμπλήρωσε τη εκδήλωση ενδιαφέροντος για το Christmas Camp του Πρωταθλητή!

=