christmas camp οακα 2023

Christmas Camp ΟΑΚΑ 2023 

Επιτέλους ήρθαν οι πρώτες διακοπές! Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά το Χριστουγεννιάτικο camp του Πρωταθλητή έχει ετοιμάσει ένα διασκεδαστικό christmas camp στο οακα σαν παραμύθι! Τραγουδάμε χριστουγεννιάτικα τραγούδια θεατρική προσέγγιση παραμυθιών, παιχνίδια διαγωνιστικά, αναρρίχηση, τραμπολίνο, χώρο, ρυθμική, Δάκτυλο-μπογιές, face painting, κατασκευή, χριστουγεννιάτικων στολιδιών και κατασκευές με πηλό

Η ομάδα μας
Η ομάδα μας αποτελείται από απόφοιτους ΤΕΦΑΑ με πιστοποιήσεις πρώτων βοηθειών, αλλά και από εκπαιδευτικούς όπου αναλαμβάνουν κυρίως τα Junior τμήματα (4-7 χρονών).

Οι περίοδοι του Χριστουγεννιάτικο Camp ΟΑΚΑ

Οι ημερομηνίες είναι A’ Περίοδος 27 με 30 Δεκεμβρίου και Β’ Περίοδος 2 – 5 Ιανουαρίου, συνολικά 8 μέρες!
περίοδοι christmas camp οακα 2023

Είμαστε ενθουσιασμένοι για το Christmas Camp ΟΑΚΑ 2023 | ΟΑΚΑ

Μοιραστείτε τον ενθουσιασμό μαζί μας για το Christmas Camp στο ΟΑΚΑ! Ο σκοπός μας είναι τα παιδιά μέσα στα Χριστούγεννα να βιώσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων με δώρα, πολύ παιχνίδι και πολύ τραγούδι!

 

Πληροφορίες - ενδεικτικό πρόγραμμα

8.00-9.30  Άφιξη ( Παιχνίδι στην εσωτερική αίθουσα)

9.30-12.00 Αθλήματα ( Κλασικός Αθλητισμός-Τραμπολίνο-Ποδόσφαιρο-Βόλεϊ-Ράγκμπι -Μπάνμιντον- Τένις- Softball-Χόκεϊ – Πετανγκ κ.α.).

12.00-12.30 Χαλάρωση  (Ελαφρύ γεύμα*).

12.30-16.00 Παιχνίδι – θεματικές δραστηριότητες (καραοκε, μαγειρική κα.) σε εσωτερικούς χώρους και αποχώρηση

* Παρέχεται  ελαφρού  γεύμα ( Πιροσκί ή Σαντουιτς, χυμός μπάρα δημητριακών )

*Ενδεχομένως  εάν κριθεί απαραίτητο να υπάρξουν μικρές τροποποιήσεις του προγράμματος.

Christmas DAY Camp ΟΑΚΑ | Νέα υπηρεσία!

Κατανοώντας τους απαιτητικούς ρυθμούς ζωής των γονιών, δημιουργήσαμε τη Christmas DAY Camp υπηρεσία, η οποία είναι καλύτερη λύση για τους γονείς.

  • Τι είναι η Christmas DAY Camp υπηρεσία μας;

Το Christmas DAY Camp του Πρωταθλητή είναι μια υπηρεσία που επιτρέπει στους γονείς να χαρίσουν μια αξέχαστη μέρα στο παιδί τους με πολλά παιχνίδια, πρωτόγνωρα αθλήματα και άλλα πολλές Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις.

  • Σε ποιους απευθύνεται;

Η συγκεκριμένη υπηρεσία μας απευθύνεται στους γονείς που χρειάζονται μια μέρα ξεκούρασης. Ανταποκρινόμαστε στη προτροπή σας και δημιουργήσαμε το  Christmas DAY Camp για να προγραμματίσετε τις μέρες σας με ασφάλεια και ξεγνοιασιά. Μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας, τις δουλειές σας να έχετε προσωπικό χρόνο χωρίς άγχος!! Ρωτήστε μας!

 

Είπαν για εμάς…

christmas camp οακα

christmas camp sto oaka