Summer camp 2021 oaka

Summer Camp 2021 ΟΑΚΑ | Aθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ο Πρωταθλητής

Στο Summer camp 2021 | H ασφαλής διασκέδαση των παιδιών σας είναι η δουλειά μας και χαρά μας! Γι’ αυτό, το προσωπικό μας γυμναστές και εκπαιδευτικοί προετοιμάζονται όλο τον χρόνο, για τη  δημιουργία του καλύτερου Summer Camp της Αθήνας. Η ομάδα μας αποτελείται από απόφοιτους ΤΕΦΑΑ με πιστοποιήσεις στη ναυαγοσωστική και τις πρώτες βοήθειες, αλλά και από εκπαιδευτικούς όπου αναλαμβάνουν κυρίως τα Junior τμήματα (4-7 χρονών). Το Summer Camp 2021 αρχίζει αμέσως μετά τη λήξη της σχολικής περιόδου τον Ιούνιο. Χωρίζεται σε περιόδους και η κάθε περίοδος διαρκεί μια βδομάδα.

Νοσηλευτικό προσωπικό:

Για την παροχή Α΄ Βοηθειών υπάρχει Ιατρός με Νοσηλεύτρια κατά την διάρκεια λειτουργίας του Ολυμπιακού Summer camp στο κεντρικό Ολυμπιακό Στάδιο. Ακόμα, υπάρχει Ιατρός με Ναυαγοσώστη στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο

Είμαστε ενθουσιασμένοι για το Summer Camp 2021

Και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τον ενθουσιασμό μας!! Σχεδιάσαμε ένα Summer camp που θα κλέψει τις εντυπώσεις με τα παιχνίδια του!

 

Καινούργιο πρόγραμμα Summer Camp  Αυγούστου Σεπτεμβρίου

Το Summer Camp μας συνεχίζει και τον Αύγουστο, ενημερωθείτε για το καινούργιο πρόγραμμα και τις δραστηριότητες! Αξιοποιήστε την έκπτωση -20% με την εγγραφή σας εώς τις 27/06. Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα σας στείλουμε ενημερωτικό email με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε!


Summer DAY Camp | Νέα υπηρεσία!

Κατανοώντας τους απαιτητικούς ρυθμούς ζωής των γονιών, δημιουργήσαμε τη Summer DAY Camp υπηρεσία, η οποία είναι καλύτερη λύση για τους γονείς.

  • Τι είναι η Summer DAY Camp υπηρεσία μας;

Το Summer DAY Camp του Πρωταθλητή είναι μια υπηρεσία που επιτρέπει στους γονείς να χαρίσουν μια αξέχαστη μέρα στο παιδί τους με πολλά παιχνίδια, κολύμβηση, πρωτόγνωρα αθλήματα και άλλα πολλά.

  • Σε ποιούς απευθύνεται;

Η συγκεκριμένη υπηρεσία μας απευθύνεται στους γονείς που αντιμετωπίζουν πρόβληματα πίεσης και χρόνου και χρειάζονται μια μέρα ξεκούρασης. Ανταποκρινόμαστε στη προοτροπή σας και δημιουργήσαμε το  Summer DAY Camp για να προγραμματίσετε τις μέρες σας με ασφάλεια και ξεγνοιασιά. Μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας, τις δουλειές σας να έχετε προσωπικό χρόνο χωρίς άγχος!! Ρωτήστε μας !

 

 

Καινούργιες δραστηριότητες

Laser tag

Eίναι 2 λέξεις που προκαλούν στα παιδιά έκρηξη ενθουσιασμού!

Ποδόσφαιρο με φουσκωτές στρόγγυλες στολές σύγκρουσης!

Βάλε περισσότερα γκολ, αλλά πρόσεχε τις συγκρούσεις !!

Πίστα survivor.

Η πιο καλοσχεδιασμένη πίστα survivor. Μετά από ΟΛΑ τα εμπόδια που θα περάσεις, θα πρέπει να πετύχεις τους στόχους πιο γρήγορα από τον αντίπαλό σου για να κερδίσεις!
Αυτές είναι κάποιες από τις δραστηριότητες που έχουμε συμπεριλάβει στο Summer Camp μας, φυσικά δεν είναι μόνο αυτές!

Βιωματικές δράσεις

Βιωματικές δράσεις : Με συνεργασία με το school events εμπλουτίσαμε το πρόγραμμά μας με τις βιωματικές δράσεις.

Χέρια στον πηλό : Σε αυτή τη βιωματική δράση, τα παιδιά θα μάθουν τις ιδιότητες του πηλού και θα φτιάξουν το πρώτη τους πήλινη γλαστρούλα!
Δημιούργησε κάτι δικό σου!

Κηπουρική: Στο <<μάθημα>> της κηπουρικής, τα παιδιά θα μάθουν πως να φροντίζουν τα φυτά, μόλις μάθουν τα βασικά, θα σπείρουν το δικό τους φυτό στη γλαστρούλα που έφτιαξαν τη προηγούμενη μέρα!
Σύμφωνα με τις γραπτές οδηγίες που θα σου δώσουμε, όταν θα πάρεις σπίτι σου τη γλαστρούλα σου, θα πρέπει να τη φροντίζεις.

Μαθήματα οδήγησης, με αμάξια καρτ με πετάλι. O στόχος είναι ένας: πρέπει να περάσεις τη πίστα χωρίς να ακουμπήσεις τα εμπόδια. Θα μπορέσεις να περάσεις την πίστα προσπερνώντας όλα τα εμπόδια ;

Δραστηριότητες και Αθλήματα

Αθλήματα

Αναρρίχηση, Τραμπολίνο, Ποδόσφαιρο, Ping-pong, Badminton, Kαθημερινή Kολύμβηση,  Ξιφασκία, Σκοποβολή, Tοξοβολία, mini Basket, Laser run, Volley, Χόκεϊ κα.

Ειδικό πρόγραμμα Αυγούστου – Σεπτεμβρίου
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος | Κάνε το πρώτο Bήμα για το Summer Camp !


Συμπλήρωσε τη εκδήλωση ενδιαφέροντος για το Summer Camp του Πρωταθλητή!

=

Παρακαλούμε επικοινωνήστε για να μάθετε τη διαθεσιμότητα
τηλ. Eπικοινωνίας 2106852436

8.00-9.30  Άφιξη ( Παιχνίδι στην εσωτερική αίθουσα)

9.30-11.00 Αθλήματα εξωτερικών χώρων ( Κλασικός Αθλητισμός-Τραμπολίνο-Ποδόσφαιρο-Βόλεϊ-Ράγκμπι -Μπάνμιντον- Τένις- Softball-Χόκεϊ – Πετανγκ κ.α.).

11.00-12-00 Πισίνα.

12.00-12.30 Χαλάρωση  (Ελαφρύ γεύμα*).

12.30-15.00 Παιχνίδι σε εσωτερικούς χώρους και αποχώρηση

15.00-18.00 Φύλαξη.

Κάθε Παρασκευή έχουμε Donut-PARTY με μουσική, χορό, διαγωνισμό καραόκε, Laser  Tag!

* Παρέχεται  ελαφρού  γεύμα

*Ενδεχομένως  εάν κριθεί απαραίτητο να υπάρξουν μικρές τροποποιήσεις του προγράμματος.

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των σχολικών εκδρομών και των καλοκαιρινών camp, εγγυόμαστε τον απόλυτο ενθουσιασμό και ανυπομονησία των παιδιών να γνωρίσουν και να παίξουν την μεγάλη γκάμα των αθλημάτων που προσφέρεται από το Summer Camp 2021 |  ο Πρωταθλητής. 

Ο σύλλογος φιλοξενεί τους καλοκαιρινούς του φίλους σε κλειστό τεράστιο πολυχώρο όπου συνυπάρχουν η δράση , τα παιχνίδια , ο χορός αλλά και οι στιγμές χαλάρωσης .Τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν την ώρα του γεύματος την προβολή παιδικών ταινιών. Το πρόγραμμα είναι έτσι δομημένο ώστε τις ώρες που η ηλιακή ακτινοβολία είναι σε επικίνδυνα επίπεδα τα παιδιά να βρίσκονται στο πολυχώρο μας.

 

 

 

Φωτογραφίες από το Καλοκαιρινό Camp